La marque

Wat is Beck?

Beck is een disrupter. Het oubollige landschap aan fietstassen is een kleine tien jaar geleden wakker geschud door onze vrolijke en vernieuwende prints en designs. 

Altijd met kwaliteit voor een goede prijs in het achterhoofd. Doordat we zelf onze producten maken kunnen we de kosten laag houden. En bovendien snel onze schakelenom blijvend een goed assortiment te hebben.

De producten van Beck hebben doordachte details. Ze zijn erg sterk en kennen een ijzersterke garantie van minimaal een jaar. We’ve got your back.

Wat is Beck?

Kwaliteit

Beck levert altijd tassen van de hoogste kwaliteit. Om deze missie te ondersteunen bieden wij op al onze tassen een jaar lang garantie op het geleverde product.  Ze hoeft u zich nooit zorgen te maken over de kwaliteit.

Veilig

Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Al onze tassen zijn voorzien van stevige montage, zodat uw tas ten alle tijden blijft zitten. Daarnaast zijn alle tassen voorzien van reflectiemateriaal dat op een mooie manier verwerkt zit in het design. Hierdoor bent u altijd goed zichtbaar met een Beck op uw fiets.