Materiaal

Hoogwaardige afwerking

Beck is een product van hoogwaardige kwaliteit. Bij elk product garanderen we dan ook hoogstaande afwerking. Het naaiwerk, bevestigingshaken, kliksystemen en verstevigingswerk wordt allemaal aan de hoogst mogelijke standaarden onderworpen. Wat resulteert is een oerdegelijk, goed ontworpen fietstas waar u jaren mee vooruit kan.

Materiaal

Als het om materiaal gaat komen Beck tassen in twee varianten. Voor bijvoorbeeld de Classic kiezen we voor het ijzersterke bisonyl. De lichtere sportieve variant is gemaakt van 100% dubbel polyester. Alle tassen zijn water en vuilafstotend. Voor de echte avonturiers zijn sommige modellen voorzien van een regenhoes voor echte stortbuien. Naast deze regenbescherming zijn de tassen ook beschermd tegen UV verkleuring. Zo bent u in alle omstandigheden voorzien.

Veiligheid

Beck heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Naast de sterkte van de tassen is daarbij ook de zichtbaarheid van groot belang. Elke fietstas is daarom voorzien van een reflecterende strip. Daardoor bent u altijd goed zichtbaar in het donker. We’ve got your back.