Frequently Asked Questions

Voordat u een aankoop doet, kunt u altijd vragen hebben. Hieronder vindt u de veelgestelde vragen!

Hoe maak ik mijn Beck fietstas vast?

Fietstas met riempjes

Een fietstas met riempjes kan eenvoudig vast gemaakt worden met door de riempjes vast te maken aan de bagage drager. De tas heeft daarnaast ook een bevestigingsmogelijkheid aan de onderkant van het model zodat de fietstas niet gaat schuiven.

 

Fietstas met haken

Een fietstas met haken kan simpelweg direct op de fiets geklikt worden en er ook weer makkelijk afgehaald worden. De onderkant van de tas kan veilig aan het frame van de fiets worden vast gemaakt. Dit voorkomt dat de tas teveel beweegt.

 

Kan ik mijn fietstas weer makkelijk verwijderen?

Beck fietstassen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk op en af te monteren zijn. Sommige tassen zijn zo ontworpen dat ze zo genaamd pak af zijn. Door de click bevestiging kan je deze tassen nog makkelijker van je fiets pakken.

Is mijn tas geschikt voor alle weersomstandigheden?

Een Beck fietstas is in principe geschikt voor alle weersomstandigheden. Wel is het zo dat er verschil zit tussen het gebruikte materiaal. Sommige tassen zijn gemaakt van water afstotend polyester andere zijn gemaakt van Bisonyl. Bij de meeste polyester tassen wordt er regenhoes bij geleverd. Deze zijn bedoeld voor de echte zware regenbuien.

 

Is de binnenkant van de fietstas beschermt tegen de regen?

Wanneer de tas goed dicht zicht, regent het niet naar binnen. In de praktijk is het dus soms even goed opletten dat uw fietstas goed dicht zit, anders kan het zijn dat er wat water in de tas terecht komt. Op zich ook geen probleem hoor. De tas is eenvoudig weer droog te maken.

Hoeveel kan ik meenemen in mijn Beck fietstas?

Een Beck Single kan met veiligheid  5kg vervoeren.

Een dubbele Beck fietstas kan veilig 10 kg dragen. Dat betekent 5 kilo per kant.

Heb ik garantie op mijn Beck tas?

 

Jazeker. Op elke Beck tas  zit een garantie van een jaar. De garantie geldt voor fabrieksschade, dus niet voor gebruikers schade.

Als je een vraag of een klacht heb over de garantie op je Beck tas, stuur dan gerust een mail. Dit kan naar info@beckpanniers.com.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

We verzenden de tassen vanuit Nederland. Dat betekent dat we bestellingen die voor 17:00 binnenkomen dezelfde dag nog kunnen versturen. Dan is de fietstas in de meeste gevallen de volgende dag bij u.

 

Moet ik thuis zijn voor de bestelling?

Een Beck Fietstas past helaas niet door de brievenbus. U moet daarom inderdaad thuis zijn wanneer de bestelling bezorgd wordt. Gelukkig ontvangt u bij uw bestelling een track and trace code.

Kan ik Beck tassen ook in een winkel bekijken?

Ja dat kan zeker. Via onze dealer locator kunt een winkel vinden bij u in de buurt.

 

Kan ik BECK ook in mijn winkel verkopen?

U kunt een aanvraag doen voor dealerschap via het contactformulier.